Vad är Silgranit

När det kommer till materialval, står SILGRANIT ut i alla kategorier. Diskhoar i detta material är hårdare, genomfärgade och lätta att rengöra. De finns också i ett flertal olika färger för att matcha ditt köksprojekt. Helt enkelt en hållbar färgad diskho.

En diskho i Silgranit är inte bara en fröjd för ögat, utan känns också underbart att röra vid. Den har en sammetslen känsla och ett modernt, matt utseende som harmoniserar med andra material i ditt kök. Dessutom är det enkelt att rengöra och underhålla.

Oberoende tester har bekräftat att vår inbyggda Hygiene+Plus teknologi minskar bakterietillväxt med i genomsnitt 98%, vilket gör den till det hygieniska valet för ditt kök.

Silgranit tillverkas av 80% kvartssand/granit, bindemedel och färgpigment. Det stöter ifrån vatten vilken gör det enkelt att hålla rent och är otroligt motståndskraftig mot alla vardagliga utmaningar. Är så klart helt säkert för matlagning.

Att rengöra din färgade diskho i Silgranit är enkelt: använda en svamp, lite diskmedel och vatten. Följ upp med en mikrofiberduk för att undvika kalkavlagringar.